Ce este Fucoidan?Fucoidanul este unul din cele mai importante ingrediente ale algelor brune marine, care a fost izolat pentru prima dată în 1913, de către profesorul Killeen, la Universitatea Uppsala (Suedia). Profesorul Killeen a fost primul care a descoperit acest ingredient uimitor, care este 100 % natural. El a fost bine studiat și este o sursă unică de mucus bogat în fibre alimentare, precum și o sursă uimitoare de polizaharide sulfatate.

Fucoidan este un tip de polizaharide cu un procent substanțial de L - fucoză și o grupă sulfat derivate din alge brune. În plus, la L fucoza se include și galactoză, manoză, xiloză și acid uronic.

Asta înseamnă că fucoidanul are o structură moleculară unică, care îl face o componentă dietetică naturală unică și eficientă.

De mulți ani, oamenii de știință din întreaga lume încearcă să dezvolte o modalitate de a controla procesul de succes. Oamenii de știință japonezi au izolat din algele marine Laminaria japonica ( Laminaria japonica ), care sunt substanțe vindecatoare fucoidan.

Persoanele care de-a lungul vieții lor consumă regulat alge marine, care include fucoidan, au o imunitate excelentă, fapt demonstrat și de cercetători.

Acest lucru a fost confirmat de numeroase studii efectuate de oamenii de știință, datorită cărora, s-a dovedit că fucoidanul este un mijloc de protecție împotriva unor boli precum cancerul, reumatismul, artrita, hipertensiunea arterială și boli de inimă. Totodată, fucoidanul, îmbunătățește imunitatea împotriva tulburărilor gastro-intestinale și a unor diverse infecții.

Fucoidanul este o substanță capabilă de a preveni bolile oncologice. Restabilește stărea de sănătate a organismului, întărește sistemul imunitar si scapă organismul de substanțele nocive. În plus, fucoidanul are proprietăți de a întineri și de a restabili starea de sănătate a pielii.

Oamenii de știință au dedicat o mare parte de timp pentru cercetarea fucoidanului, care s-au axat în special pe capacitatea polizaharidului de a regenera celulele.

Aceste studii au demonstrat că fucoidanul ajută la menținerea constantă a celulelor stem, și le determină să înlocuiască în mod activ celulele moarte ale corpului uman, contribuind astfel la regenerarea organelor și țesuturilor. În plus, fucoidanul încetinește procesul de imbătrânire . Oamenii de știință au arătat că fucoidanul ajută organismul să aibă o viață lungă și sănătoasă.

VIMGRACE © 2024 All Rights Reserved.