Milyen típusú gyógyszer a FUCOIDAN?A Fucoidánt, A Fucoidánt, a tengeri barna algák egyik legfontosabb összetevőjét először 1913-ban izolálta Keeling professzor a svédországi Uppsala Egyetemen. Keeling professzor volt ennek a csodálatos, 100%-ban természetes összetevőnek a felfedezője. Nagyszerű egészségügyi előnyei miatt a Fucoidant széles körben tanulmányozták. A Fucoidan egyedülálló nyálkaforrás, amely élelmi rostokban gazdag, és a szulfatált poliszacharidok csodálatos forrása is.

A Fucoidanegy olyan poliszacharidtípus, amely jelentős arányban tartalmaz L-fukózt és szulfátcsoportokat, és elsősorban barna tengeri moszatokból származik. A szacharidlánc az L-fukózon kívül galaktózt, mannózt, xilózt és glükuronsavat is tartalmaz.

Ez azt jelenti, hogy a fucoidan egyedi molekulaszerkezettel rendelkezik, ami hatékony és egyedülálló természetes étrendi összetevővé teszi.

A tudósok világszerte évek óta próbálnak olyan módszert kifejleszteni, amellyel az elváltozott sejtek önpusztulását szabályozni lehet. A japán tudósok elsőként értek el sikert, amikor a Laminaria japonica tengeri moszatból izoláltak egy különleges gyógyhatású anyagot - a fucoidant.
< br> Azok az emberek, akik egész életük során rendszeresen fogyasztanak fucoidánt tartalmazó barna algát, kiváló immunrendszerrel rendelkeznek, és ennek következtében sokkal ritkábban betegszenek meg.


VIMGRACE © 2023 All Rights Reserved.