ACTIVIDAN (FUCOIDAN) - cercetare științificăUn efect mare de întrebuințare a fucoidanului în boli grave, a stârnit un interes din partea specialiștilor privind componentul polizaharid. Atenție la proprietățile de vindecare ale componentelor naturale! Oamenii de știință au confirmat prin numeroase studii clinice și științifice publicate, privind proprietățile sale biologice.

Pentru a vedea rezultatele cercetării și pentru a obține informații veridice despre fucoidan, accesați baza de date Oxford Journals , PubMed , Science Direct și NPO Fucoidan.PubMed , este o bază de date gratuită, cu peste 21 de milioane de informații din sănătate. La fel și din literatura bio-medicală din PubMed, unde puteți găsi 1000 de articole dedicate fucoidanului. Pentru a găsi informații detaliate despre fucoidan, pur și simplu introduceți cuvintele cheie referitoare la întrebarea dvs. în câmpul de căutare.

Oxford Journals, este un editor internațional major a unei reviste de cercetare, care publică cercetări de calitate într -o formă accesibilă pentru public. Baza de date Oxford Journals include informații cu privire la mai mult de 90 de studii despre Fucoidan - confirmând proprietățile sale unice de vindecare.

NPO Fucoidan , este o organizație non - profit japoneză, care efectuează independent studii de cercetare ale produsului Fucoidan, privind auto-refacerea completă a organismului. În baza de date ale companiei există informații cu privire la efectul fucoidan și a sistemului imunitar. Putem cunoaște 18 proprietăți ale fucoidanului și efectele lui terapeutice în unele boli.

ScienceDirect este una dintre cele mai mari colecții de studii online științifice publicate. Această colecție este pregătită să asigure inspecția a mai mult de 2.000 informatii online, reviste și cărți despre medicină, inginerie și știință. Baza de date conține Science Direct, cu suficiente informații despre fucoidan, care oferă o imagine detaliată a proprietăților fucoidanului.Сumpăra produsul
VIMGRACE © 2024 All Rights Reserved.