ACTIVIDAN - UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS!!!ACTIVIDAN - contine un extract activ de fucoidan.
Fucoidanul este unul din cele mai importante ingrediente ale algelor brune marine, care au fost izolate pentru prima dată în 1913, de către profesorul Killeen, la Universitatea Uppsala ( Suedia).

Fucoidan este numele general al polizaharidelor sulfatate, găsite în algele marine brune. Acesta cotine L-fucoză sulfatat, galactoză, manoză, xiloză și acid uronic. Este cunoscut faptul că fucoidanul stimulează sistemul imunitar și activează diferite funcții biologice.

Oamenii de știință au făcut cercetări asupra fucoidanului. Studiile au arătat că acesta ajută organismul să duca o viată sanatoasă!

Ingrediente: 100 % produs natural.
Extract de alge marine brune fucoidan ( Maccabi ) 0,6g, un îndulcitor natural ( eritritol ) 0,4g.

Fară OMG.

Nume produs: ACTIVIDAN.
Tip alimenție: extract de alge marine fucoidan pulbere.
Greutate netă: 1g x 40 bucăți.

Depozitare: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, pentru a evita lumina directă a soarelui și a umididății.

Dozare și administrare: Adulților se recomandă - un plic pe zi, diluat cu apă. În primele 2-3 zile în perioada de adaptare, se recomandă consumul a câte un plic împărțit în 2-3 doze. Se recomandă ca produsul să se ia 30 cu minute înainte de masa. De asemenea, il puteți consuma pe tot parcursul zilei. Produsul trebuie amestecat cu apa, cu diverse alte lichide și poate fi băut pe tot parcursul zilei.

Contraindicații: incompatibilitatea cu componentele produsului.

Dozare și metodă: pentru un adult se recomandă să luați un plic pe zi, dizolvat cu apă. În primele 2-3 zile, într -o perioadă de adaptare, se recomandă a se consuma zilnic câte un plic, pe care să-l împărțiți în 2-3 doze. Se recomandă ca produsul să se ia 30 de minute înainte de a mânca . De asemenea, puteți consuma pe tot parcursul zilei, însă în timpul meselor. Produsul poate fi diluat cu apă, cu diverse băuturi, și să fie consumat pe tot parcursul zilei.

Contraindicații: incompatibilitatea cu componentele produsului.

Nutrition Facts Serving size 1 pouch (lg)
Amount per Serving Value %Daily
Calories 10Kcal
Carbohydrate 3g 1%
Sugar 0g 0%
Protein 0g 0%
Fat 0g 0%
Saturated fat 0g 0%
Trans fat 0g 0%
Cholesterol 0g 0%
Sodium 2mg 0.1%
Perioada de valabilitate : până la data specificată pe ambalaj (2 ani).Aceste afirmații nu au fost evaluate de Food and Drug Administration.
Acest produs nu este destinat să diagnosticheze, să trateze, să vindece sau să prevină vreo boală.
VIMGRACE © 2024 All Rights Reserved.