Condiții generale de livrareVânzătorul oferă posibilitatea de a alege produsul, la adresa indicată în comandă, sau la punctul de eliberare.

După ce comanda a fost trimisă, cumpărătorul nu mai poate schimba adresa de livrare indicată în ordin.

Livrarea comenzii depinde de timpul necesar de plată a cumpărătorului și de transfer. Vânzătorul face comanda numai după primirea confirmării depline a plății. Comanda care a fost făcută la sfârșit de săptămână sau de sărbători, se trimite în următoarea zi lucrătoare. Zilele de lucru: L-V. S-D liber, precum și în sărbătorile legale.

Livrarea se face în peste 100 de țări, de către serviciul de curierat expres mondial din Coreea de Sud:În Rusia , Ucraina , Kazahstan , Belarus și alte țări CSI, livrarea se face între 5 și 10 zile.

Livrarea în Uniunea Europeană și în alte țări, se face între 5 și 12 zile.

Este posibilă urmărirea livrării produsului la numărul care este lângă numărul de comandă, aflat lângă secțiunea istoricul comenzilor (din contul personal). Livrare în Rusia, Ucraina, Kazahstan, Moldova, Belarus, Kârgâzstan, Armenia, Azerbaidjan, Turkmenistan, Georgia, Mongolia. Țările europene: Italia, Franța, Germania, Polonia, Bulgaria, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Irlanda, Grecia, Republica Cehă, Ungaria, Spania și așa mai departe. Mongolia, Turcia, Brazilia, Africa de Sud, Mexic, Statele Unite ale Americii, Canada, Australia și multe altele!

ReturnareLa primirea produsului de la punctul de livrare a mărfurilor sau la adresa indicată în comandă, cumpărătorul poate să verifice conformitatea cu numărul de comandă, sortimentul, caracterul complet al mărfurilor și integritatea ambalajului.

În cazul în care, la primire, achizitorul descoperă o cantitate incompletă a comenzii, cumpărătorul este obligat să facă raport de inspecție, asta în prezența unui agent al transportatorului sau a unui angajat al punctului de livrare. Raportul trebuie semnat atât de cumpărător cât și de agentul de transport. Dacă s-au depistat nereguli la primirea comenzii, returnarea nu se va face fără un act semnat de inspecție a marfurilor primite, la transferul mărfurilor.

Formularul de act prezentat la curier trebuie să indice motivul refuzului. Pe parcursul a 6 sau 10 zile, actul este revizuit și se trimite clientului un produs nou. Rambursarea se face prin transferarea sumei corespunzătoare către bancă, sau alt cont desemnat de către cumpărător. Vânzatorul are dreptul de a deduce costurile de transport al mărfurilor de la cumpărător.

Anularea ordinelor și politica de rambursareÎn 24 ore după comandă, se poate face returnarea produsului si rambursarea lui. Acest lucru se face pe formularul de feedback, se va scrie la departamentul de suport pentru clienți al companiei Logistics – restituiri. La rambursare, banca va retrage un comision în momentul achitării comenzii, în termen de 3 zile lucrătoare.

De asemenea, returnarea produsului poate fi efectuată în termen de 14 zile. Acest produs trebuie să fie sigilat, în ambalajul original, care să fie intact. Restituirile se efectuează în termen de 3 zile.

Livrare- returnare. Plata produsului se efectuează de către client sau se deduce din costul total al produsului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Centrul pentru susținerea clienților și a partenerilor.VIMGRACE © 2024 All Rights Reserved.