Plata cu VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro


Plata se face prin carduri bancare VISA, Visa Electron, MasterCard și Maestro. Este una dintre cele mai comune modalități de plată online din întreaga lume. Procesarea plății se face de centrul de prelucrare Ecommpay.
Atenție! Capacitatea de a plăti on-line cu carduri de credit Visa, MasterCard, Maestro este necesară pentru a afla banca care a emis cardul.


Verified by Visa, MasterCard SecureCode - un mod sigur de a face achiziții de la magazinele online. Codul secret SecureCode, cunoscut doar pentru tine si banca de serviciu, cartela oferă o protecție suplimentară împotriva utilizării neautorizate a magazinelor online care acceptă această tehnologie.
Acceptat pe Internet peste toată lumea!


Atunci când alegeți forma de plată, plasarea comenzii va fi redirecționată automat către centrul de procesare Ecommpay. Toate datele introduse de dumneavoastră în Centrul de procesare Ecommpay formă plată, sunt pe deplin protejate în conformitate cu cerințele standardului de securitate PCI DSS.
Obținem informații doar despre plată. Imediat după plată veți fi redirecționat către site-ul nostru.
Detaliile despre plată pot dura de la 5 secunde și câteva minute. Dacă aveți o problemă cu plata, vă rugăm să contactați compania Ecommpay: support@vimgrace.com
Suport informații 24 ore.
VIMGRACE © 2024 All Rights Reserved.